Startklimaat uw gespecialiseerd airco-bedrijf  
koel-verwarm uw woning met een airco 

Profiel

Startklimaat is opgericht in juli 2021 te Tegelen. Als nieuw bedrijf in de koeltechniek willen wij een goede start maken. Uiteraard alles voor kwaliteit voor u als klant. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van een optimaal binnenklimaat, zowel zomer als winter en dat dit zo milieubewust mogelijk gebeurd. 


Prijs

Startklimaat houdt een vaste prijslijst aan. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Kwaliteit en Garantie

Doordat wij over een bedrijfscertificering beschikken, heeft u fabrieksgarantie, 1 jaar installatiegarantie en uiteraard alleen de allerbeste kwaliteit!

Reparatie en onderhoud

Onderhoud aan uw airco is zeer belangrijk. U kunt bij ons terecht voor een kleine en grote onderhoudsbeurt. Ook beschikken wij over onderhoudsabonnementen met extra's. Meer informatie? klik hier.

Comfortabel binnenklimaat
Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden om zowel met warm weer als met koud weer een comfortabel binnenklimaat te realiseren.

Recycling

Oude airco verwijderen bij een nieuwe installatie? Geen probleem. Dit kunnen wij voor u afhandelen en er zorg voor dragen dat uw oude airco volgens comfort meegaat in het recycle proces.

Particulier

Een optimaal binnenklimaat
Airconditioning is meer dan alleen lucht koelen. Zorg met airconditioning voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, comfort, lucht zuivering en eventueel reguleren van frisse lucht en vochtigheid. Zo ontstaat er een optimaal binnenklimaat. Door de nieuwste technieken is het mogelijk met een airconditioner te kunnen koelen en verwarmen, en zijn aircosystemen energiezuinig. De beste airco speciaal voor jou als particulier.

zakelijk

Aangename werkomgeving
Een goed binnenklimaat zorgt ervoor dat medewerkers beter presteren. Eén van de belangrijkste middelen om te zorgen voor een goed klimaatsysteem is een airconditioning. Startklimaat levert airconditioning systemen en volledige klimaatsystemen voor zakelijk gebruik. Deze kunnen koelen, verwarmen en zorgen doorgaans ook ervoor dat de lucht gefilterd en gezuiverd wordt. Dit zorgt voor een betere werkomgeving en meer comfort.

Airco installatie

Wat kunt u van ons verwachten?
Indien uw belangstelling is gewekt voor airconditioning in uw bedrijf of woning, kunt u contact met ons opnemen om uw wensen kenbaar te maken. Naar aanleiding van dit contactmoment wordt er door Startklimaat een afspraak met u gemaakt zodat een van onze adviseurs ook meteen de situatie bij uw bedrijf of bij u thuis kan komen bekijken. Bij Startklimaat is de adviseur ook uw installateur. Zo heeft u direct kennisgemaakt met de persoon die bij u de airconditioning komt installeren. Tijdens de vrijblijvende offerte afspraak worden met u uw wensen en onze mogelijkheden besproken, hierna ontvangt u een offerte die past bij uw situatie. Wel zo prettig!
Gaat u hierna akkoord met de offerte? Dan ontvangen wij graag de offerte ondertekend terug. Zodra wij uw ondertekende offerte hebben ontvangen, zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor het inplannen van een installatie afspraak.
Zowel de installatie als de afwerking wordt keurig in orde gemaakt. Wij werken alles netjes weg zodat elektronische aansluitingen nauwelijks opvallen in uw woning. Zodra de installatie is verricht, krijgt u van ons een goede en duidelijke uitleg tot hoe u uw airconditioning in gebruik kunt nemen. Ook bespreken we de onderhoudsinformatie voor uw nieuwe airconditioning. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht.
Dit alles word door Startklimaat verzorgt. 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN gratis en vrijblijvend
VRAAG TERUGBELVERZOEK AAN wij bellen graag even terug

 


Startklimaat Airconditioning is ook te vinden op www.airconditioning-info.nl.


E-mailen
Bellen