Startklimaat uw gespecialiseerd airco-bedrijf  
koel-verwarm uw woning met een airco 

Airco installatie 

Wat kunt u van ons verwachten?

Indien uw belangstelling is gewekt voor airconditioning in uw bedrijf of woning, kunt u contact met ons opnemen om uw wensen kenbaar te maken. Naar aanleiding van dit contactmoment wordt er door Startklimaat een afspraak met u gemaakt zodat een van onze adviseurs ook meteen de situatie bij uw bedrijf of bij u thuis kan komen bekijken. Bij Startklimaat is de adviseur ook uw installateur. Zo heeft u direct kennisgemaakt met de persoon die bij u de airconditioning komt installeren. Tijdens de vrijblijvende offerte afspraak worden met u uw wensen en onze mogelijkheden besproken, hierna ontvangt u een offerte die past bij uw situatie. Wel zo prettig! 
Gaat u hierna akkoord met de offerte? Dan ontvangen wij graag de offerte ondertekend terug. Zodra wij uw ondertekende offerte hebben ontvangen, zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor het inplannen van een installatie afspraak. 

Zowel de installatie als de afwerking wordt keurig in orde gemaakt. Wij werken alles netjes weg zodat elektronische aansluitingen nauwelijks opvallen in uw woning. Zodra de installatie is verricht, krijgt u van ons een goede en duidelijke uitleg tot hoe u uw airconditioning in gebruik kunt nemen. Ook bespreken we de onderhoudsinformatie voor uw nieuwe airconditioning. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht.

Dit alles word door Startklimaat verzorgt. 
 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN gratis en vrijblijvend
VRAAG TERUGBELVERZOEK AAN wij bellen graag even terug


E-mailen
Bellen